god service og reparation i eget værksted

Hos os får både private kunder og firmaer kyndig vejledning, fair priser og kompetent betjening. Vi har eget værksted og vores kompetente teknikere står klar til at hjæple, hvis udstyret er gået i sort.

Koldings bedste service, til private og erhverv

Søger du hjælp til en ny PC eller printer til hjemmet, måske et nyt trådløst netværk eller en IT-løsning til firmaet? Driller teknikken? Eller har din nuværende løsning tabt pusten? Så kig forbi Data Gården, Koldings førende IT-forhandler. Vi hjælper dig hurtigt, nemt og sikkert videre.

Er du træt af bøvl? IT skal være problemfrit!

Vi har et mål med vores forretning; IT skal være nemt for dig. Om du har brug for en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation er ligegyldigt. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit og opstår der problemer, skal de afhjælpes.  Hos os får du den vejledning og hjælp, det kan være svært at finde andre steder, og den koster ikke alverden. Hør os for eksempel om vores serviceaftaler.

Vi reparerer din computer i eget værksted

Computerreparation eller opgradering kan være et godt alternativ til at købe nyt udstyr. Vi har eget værksted og dygtige teknikere som kan hjælpe med alt fra computerreparation til fejlfinding på IT-udstyr og opgradering af din computer. Hos os er dit IT-udstyr altid i gode hænder i et lokalt udstyr, og ønsker du det rykker vi såmænd også gerne ud til dig og fikser problemet på stedet.

Koldings mest erfarne IT-team finder du hos Data Gården

Vores mere end 30 års erfaring gør os til en troværdig, erfaren og fremsynet partner med evner til at tackle dine IT-udfordringer. Mange af vores ansatte har været i branchen i årtier eller mere, og er nu en fast del af et stærkt team, der arbejder sammen med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både i hjemmet og på arbejdspladsen!

Kan vi hjælpe dig? Kontakt os her!

Hvad gør os unikke? Fire gode grunde til at vælge Data Gården