Enestående service: Vi kan blandt andet hjælpe med

Ny PC eller andet udstyr til hjemmet eller kontoret

Du finder din nye PC, printer eller netværksløsning hos Data Gården. Vi er eksperter i alt fra rådgivning af private i valg af PC til til opsætning og drift af større erhvervsløsninger. Ingen opgave er for stor eller for lille for os og uanset om du skal bruge en ny PC til hjemmet eller en større løsning til firmaet, får du altid den bedste vejledning hos os. I over 20 år har vi levet af at levere Koldings bedste IT-service, og det kan vi kun blive ved med ved at leve op til vores motto: EDB til alle!

Hjælp på dine præmisser: Vi tilbyder alle former for computerhjælp og IT-support

Jo hurtigere, bedre og mest belejligt, vi kan løse dit problem, jo bedre er resultatet for dig og for os. Alt efter typen af din IT-udfordring og dine ønsker, tilbyder vi derfor en vifte af mulighed for computerhjælp og support.

Vi kan løse tekniske problemer på vores eget værksted, hos dig i hjemmet eller hos firmaet, alt efter hvad der er nemmest for dig. Fejlfinding og udbedring af fejl i software eller opsætning kan vi ofte klare via fjernsupport. Med fjernsupport skal vi blot have elektronisk adgang til din PC for at løse eventuelle problemer hurtigere, nemmere og billigere.

Forlæng levetiden med en billig reparation eller opgradering

Vores uddannede og specialiserede IT-teknikere kan udbedre langt de fleste skader og problemer med dit IT-udstyr. Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis din computer tænder periodisk, hvis din computer har blå eller sort skærm, hvis computeren bipper når du tænder den, hvis din trådløse internetforbindelse ikke virker, hvis lyden på PC’en ikke virker, hvis batteriet er dødt, eller hvis din computer har brug for en reservedel.

Vi har en stor mængde reservedele til en lang række almindelige computere, printere og IT-produkter på lager, og vi kan derfor udskifte næsten alle former for hardware. Vi kan desuden hjælpe med installation af software (herunder styresystemer og drivere), så du er sikker på, at alt er korrekt opsat og virker, som det skal. Efter behov kan vi også hjælpe med opgradering af computeren, genskabelse af harddisk (tabte data) og fjernelse af virus.

Det koster ikke noget at spørge: få et uforpligtende tilbud

Kig forbi eller kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har brug for hjælp til at købe ny PC eller IT-udstyr eller en hånd med reparation, opgradering eller fejlfinding af alle former for computere og IT-udstyr. Vi giver dig gerne et godt og uforpligtende tilbud på den bedst mulige løsning, så du ikke kaster penge ud af vinduet.

Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige pris på nyt udstyr eller et ærligt overslag på reparation eller opgradering samt kyndig hjælp og vejledning til en fair pris.